понеділок, 25 січня 2021 09:40

Трагедія в Харкові: кількість жертв збільшилася

Трагедія в Харкові: кількість жертв збільшилася
У Харкові під час пожежі в нелегальному будинку для літніх загинули 15 людей. Фото: kh.dsns.gov.ua

Кількість жертв пожежі в незаконному харківському будинку для літніх "Золотий час" збільшилася.

У лікарні від стресу помер чоловік, евакуйований з будівлі. Загалом внаслідок пожежі загинули 16 осіб. Про це повідомляє "Сьогодні" із посиланням на ДСНС Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у Харкові: 89-річну жінку з хворобою Альцгеймера онука шукала добу

Чоловік помер у хоспісі лікарні №17 24 січня, уточнили у пресслужбі міської ради. Йому було 80 років, сам він не пересувався. Під час пожежі не постраждав, його винесли на руках.

Зараз в хоспісі залишаються ще 3 врятованих із пожежі. Один чоловік продовжує лікування в опіковому відділенні Харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги. У нього було обпалено 20% тіла і він переніс інсульт.

Удень 21 січня в приватному будинку для людей літнього віку на околиці Харкова спалахнула пожежа. У приміщенні були 33 людини віком від 25 до 90 років. Це пацієнти та 4 працівники. У результаті 15 людей загинули, ще 5 отримали опіки та отруїлися чадом. Однією з версій займання одразу називали несправність газового обладнання. У день трагедії його саме мали лагодити. Свідки кажуть, що задимлення почалося біля газового лічильника. Троє працівників уже дали свідчення, за інформацією голови Національної поліції України Ігоря Клименка. Також серед версій розглядається пожежа внаслідок підпалу, унаслідок необережного поводження з вогнем у побуті та з електроприладами і внаслідок замикання електромережі. 4 підозрюваних у трагедії арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Харкові: кількість жертв збільшилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі