четвер, 19 липня 2018 12:36

Тіло вбитого на турецькому курорті українця доправляли пасажирським рейсом

Тіло вбитого на турецькому курорті українця доправляли пасажирським рейсом
Тіло українця, який помер після бійки з росіянином у турецькому готелі, доправляли пасажирським рейсом, а не спецбортом. Фото - Обозреватель

Сьогодні, 19 липня, літаком авіакомпанії "Роза вітрів" до Запоріжжя доправили тіло українця Андрія Сови, який помер після бійки з росіянином у турецькому готелі.

Це був пасажирський літак, повідомляє Укрінформ.

"Це був не спеціальний борт, а пасажирський літак, який виконував рейс "Запоріжжя - Анталія". Для того, аби перевезти труну із загиблим, уповноважені співробітники спецслужб країни, в якій сталася трагедія, видають свідоцтво про смерть, довідку про те, що ані в тілі загиблого, ані в труні немає заборонених речовин. Далі тіло бальзамувалося згідно норм. Тобто люди, які оформлювали документи та відправляли тіло, брали на себе відповідальність", - прокоментували на запорізькій митниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина підозрюваного у вбивстві українця в Туреччині зробила заяву

Після виходу з літака усіх пасажирів труну з тілом перевезли до митного складу. Родичі Андрія Сови з самого ранку приїхали до аеропорту, проте від спілкування з журналістами відмовилися.

Відомо, що дружина загиблого Світлана повернулася до Запоріжжя у неділю, 15 липня.

Росіянину Андрію Похвальному, який штовхнув українця, загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. На час слідства турецькі правоохоронці взяли його під варту.

Зараз ви читаєте новину «Тіло вбитого на турецькому курорті українця доправляли пасажирським рейсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі