вівторок, 12 лютого 2019 14:06

"Тіла порозкидало по дорозі" - на трасі сталася смертельна ДТП
3

У Запорізькому районі сталася смертельна аварія. Загинуло 2 чоловіків
Фото: zp.npu.gov.ua
У Запорізькому районі сталася смертельна аварія. Загинуло 2 чоловіків
У Запорізькому районі сталася смертельна аварія. Загинуло 2 чоловіків

Вранці 12 лютого в Запорізькому районі на 450 км автошляху "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь" сталася смертельна аварія.

Водій легкового автомобіля Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з вантажівкою Scania. 37-річний водій та його 70-річний пасажир загинули. Тіла від удару порозкидало по дорозі, повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебати у справі харківської ДТП: потерпілі стали на захист Дронова

"Водій автомобіля Opel Vectra, рухаючись з боку міста Дніпро в напрямку міста Запоріжжя, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем", - повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження. Усі обставини аварії встановлюються.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Запорожье (@zp_news)

На мосту в с. Гасичівка Городнянського району Чернігівщини сталася смертельна аварія. Там зіткнулися вантажівка Scania під під керуванням громадянина Сербії та рейсовий автобус Neoplan сполученням "Москва-Тирасполь", за кермом якого був громадянин Молдови. Обидва водії загинули.

Зараз ви читаєте новину «"Тіла порозкидало по дорозі" - на трасі сталася смертельна ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі