пʼятниця, 07 червня 2019 11:28

Тіла досі у воді - кількість жертв після зіткнення баржі та теплохода зросла

Тіла досі у воді - кількість жертв після зіткнення баржі та теплохода зросла
Кількість знайдених тіл зросла до 19, доля ще 9 людей залишається невідомою Фото: Еспресо TV

6 червня угорська поліція повідомила про збільшення кількості жертв зіткнення теплохода Viking Sygin із прогулянковим катером на Дунаї в Будапешті до 19.

У четвер у Будапешті знайшли тіло жінки з Південної Кореї, а тіло одного з угорських членів екіпажу знайшли у місті Ерд нижче за течією — за 21 км від місця аварії. Раніше знайшли тіла 2-х туристів із Південної Кореї, розповідає Громадське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зіткнення теплоходів у Будапешті знайшли тіло 12-го загиблого

Кількість знайдених тіл зросла до 19, доля ще 9-х людей залишається невідомою — 8-х корейських туристів та одного члена екіпажу. 7-м людям вдалося врятуватися.

29 травня у Будапешті навпроти історичної будівлі угорського парламенту затонув прогулянковий катер із 35 пасажирами на борту. Капітаном теплохода, який врізався в екскурсійне судно, був громадянин України Юрій С. Його арештувала угорська поліція. Пізніше суд взяв українця під варту.

Зараз ви читаєте новину «Тіла досі у воді - кількість жертв після зіткнення баржі та теплохода зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі