четвер, 14 березня 2019 16:23

"Ти назавжди у моєму серці": аспірантка вистрибнула з вікна

"Ти назавжди у моєму серці": аспірантка вистрибнула з вікна
Аспірантка біологічного факультету ЛНУ ім. Франка вистрибнула з вікна 3-го поверху. Фото - Чернівці Таймс

Аспірантка біологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка вистрибнула з вікна 3-го поверху.

У важкому стані госпіталізували в лікарню. Дівчина родом із Тернопільщини. Рідні та друзі збирають гроші на її лікування, пише vsim.te.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці за загадкових обставин загинула жінка

Усі шоковані вчинком дівчини, оскільки вона завжди була розумною, врівноваженою та привітною. Що стало причиною спроби самогубства - поки невідомо.

Однак, за декілька годин до того як вистрибнути з вікна, дівчина розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі малюнок з надписом: "Ти назавжди у моєму серці".

У Києві жінка викинулася з вікна 23 поверху житлового будинку. У квартирі загиблої виявили три передсмертні записки, адресовані різним людям. Трагедія сталася на вул. Зарічній. Загиблій було 28 років. Відомо також, що одна з прощальних записок адресована її брату, друга – коханому чоловікові, у третій були слова подяки всім її рідним і друзям.

Зараз ви читаєте новину «"Ти назавжди у моєму серці": аспірантка вистрибнула з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі