субота, 06 вересня 2014 09:25

Терористи знову порушили перемир'я: атакують гранатометами та вогнеметами

Терористи знову порушили перемир'я: атакують гранатометами та вогнеметами

Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно з протоколом, підписаним вчора в Мінську між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ. Про це повідомив керівник групи Інформаційне опір Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Тимчука, вчора після 18.00 і до теперішнього моменту противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорта у Донецьку. В ході штурмів противником використовувалися гранатомети і вогнемети.

Також після 18.00 вчорашнього дня були скоєні обстріли позицій українських військ в районі н.п. Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке.

"Українські війська повністю дотримуються умов перемир'я, і відкривають тільки у відповідь вогонь при нападі на свої позиції", - підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, в п'ятницю, 5 вересня за результатами зустрічі тристоронньої контактної групи в білоруському Мінську було оголошено, що з 18 годин по Києву вводиться режим припинення вогню і починається втілення мирного плану президента України Петра Порошенка. В РНБО заявили, що сили АТО не мінятимуть місця своєї дислокації в Донбасі після оголошення режиму припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Терористи знову порушили перемир'я: атакують гранатометами та вогнеметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі