четвер, 14 травня 2015 13:01

Терористи катаються по лінії фронту під символікою ОБСЄ

Терористи катаються по лінії фронту під символікою ОБСЄ
Фото: ria.ru

Російсько-терористичні війська використовують емблему спостережної місії ОБСЄ для вільного переміщення вздовж лінії розмежування.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"За даними розвідки, бойовики, порушуючи міжнародні домовленості та правила ведення війни, використовують символіку ОБСЄ для вільного пересування територіями поблизу лінії зіткнення та ведення розвідки.

Варто зазначити, що члени бандформувань пересуваються на авто, марки яких не використовуються спостерігачами спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Також маршрути проїзду бойовиків не збігаються із затвердженими шляхами пересування спостерігачів", - розповів Лисенко.

Він також зазначив, що представники місії ОБСЄ вчергове зафіксували порушення мирних угод з боку бойовиків.

"Спостерігачі зафіксували, що з майданчиків для відведення важкого озброєння незаконних збройних формувань "ДНР" зникло 6 установок залпового вогню "Град" та 4 самохідні артилерійські установки", - повідомив речник Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Терористи катаються по лінії фронту під символікою ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі