вівторок, 28 січня 2020 09:01

"Теплий" прийом чекав на водія, який висадив серед дороги волонтерку

"Теплий" прийом чекав на водія, який висадив серед дороги волонтерку
Водія автобуса, який відмовився вимкнути російський фільм під час рейсу, в Києві зустрічали обурені активісти. Проте він утік. Фото: facebook.com/yaryna.chornohuz

Водія автобуса, який відмовився вимкнути російський фільм на прохання госпітальєрки та волонтерки Ярини Чорногуз, у Києві зустрічали обурені активісти.

Проте водій, дізнавшись про скупчення людей на автовокзалі, висадив пасажирів не у пункті призначення. Про це у Facebook повідомив координатор С14 Сергій Мазур.

"Пасажирів довелося висаджувати бозна-де. Частина клієнтів так і не дочекалася свого автобуса, марно телефонували перевізнику, бігали туди-сюди. Висновки зробили всі", — написав Мазур.

Сама Ярина Чорногуз уточнила, що водій не виганяв їх із подругою. Вони вийшли самі. До Києва вдало добралися іншим автобусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "П***й к себе домой": п'яна продавчиня відмовилася говорити українською з покупцем (18+)

"Зауваження: ми самі вимагали, щоб нас висадили. Бо це принципово", - написала в Facebook і подякувала компанії-перевізнику за вибачення.

Сама компанія-перевізник Winew і Bus Trans, якій належить цей автобус, теж відреагувала на заяву Чорногуз.

"Ми, м'яко кажучи, шоковані вчинком водіїв. По-перше, адміністрація видає на кожний автобус флешки з українськими стрічками, тому нам на даний момент незрозуміло, як російськомовний фільм з'явився на екрані автобуса. По-друге, що найбільше вразило нас, — це реакція водіїв, котрі відмовились вимкнути його на прохання дівчини", — повідомили на сторінці компанії у Facebook та принесли офіційні вибачення за неприпустиму поведінку працівників фірми.

Додали, що їхня позиція однозначна: такі ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому.

Українська волонтерка, медик Ярина Чорногуз вимагала в автобусі фірми Busfor.ua вимкнути російський телесеріал. Їхала з подругою з Луцька до Києва. Однак водій відмовився. Проти прохання волонтерки виступили й деякі пасажири автобуса. Тому після відмови Ярина з подругою вийшли з автобуса та розповіли у соцмережі про інцидент.

Зараз ви читаєте новину «"Теплий" прийом чекав на водія, який висадив серед дороги волонтерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі