неділя, 06 грудня 2020 00:25

Таксист травмував поліцейського та втік з місця ДТП

Таксист травмував поліцейського та втік з місця ДТП
Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Фото з відкритих джерел

У Миколаєві затримали таксиста, який чинив опір патрульному, травмував поліцейського та зник з місця ДТП. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Миколаївської області.

"Сьогодні, 5 грудня, вранці піший наряд патрульних поліцейських у Інгульському районі Миколаєва за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль таксі Hyundai. На вимогу поліцейських 56-річний водій зупинився, але був незгоден із тим, що скоїв правопорушення. Коли ж один із патрульних запропонував переглянути відео моменту порушення правил дорожнього руху, чоловік грубо висловився на адресу правоохоронців та, вчиняючи опір, різко рушив з місця, наїхавши заднім колесом свого автомобіля патрульному на ногу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП загинув боєць батальйону "Луганськ-1"

Зазначається, що інший екіпаж патрульних зупинив водія за декілька кварталів від місця події. Чоловіка доставили до Інгульського відділу поліції. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавленням волі на строк до двох років. Найближчим часом суд обтиратиме правопорушнику запобіжний захід. Досудове слідство триває.

Клієнт одного з чернігівських таксистів викрав у нього машину та влетів на ній у дерево. У результаті аварії він загинув.

Зараз ви читаєте новину «Таксист травмував поліцейського та втік з місця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі