четвер, 17 вересня 2020 18:44

Свідок у справі Балуха: коли його знайшли, все свідчило про жорстоке побиття

Свідок у справі Балуха: коли його знайшли, все свідчило про жорстоке побиття
Фото: "5 канал"

Свідок у справі Володимира Балуха, яка, власне, і знайшла його закривавленим у Гідропарку, говорить, що він був тверезим. Жінка каже, звернула увагу на його вишиванку й одразу зрозуміла, що це не безхатько, а людина, яка стала жертвою злочину. Ушкодження на голові, за її словами, не схожі на рану від падіння з невеликої висоти.

"Я була із співробітником. Коли ми підійшли, я одразу помітила на ньому вишиванку, на якій був дуже гарний принт. Я зрозуміла, що ця людина не є безхатьком, це людина культурна. Після того як ми викликали "швидку", то побачили, що він дуже побитий. Ліве вухо було скривавлене, вище вуха не було волосся і шкіри. Я не можу сказати, що це було за поранення, але воно не було притаманне для падіння. Він був при тямі, але про те, що він казав, можна було лише здогадуватися. Він сказав тільки три чіткі фрази: "Дайте закурити", "У мене зламана ключиця", і сказав, що при ньому була сумка. Ми подивилися навколо, сумки не побачили", – повідомила свідок.

І додала: "Ми запитали, чи вживав він алкоголь і чи його було побито. Він не зміг дати чітку відповідь, але було видно, що на той момент, коли ми його знайшли, він був тверезий. Ми зрозуміли з усього, що його було побито. З того, що він міг показати, ми зрозуміли, що його побили".

Вона також вважає, що Балух не міг забитися під час падіння.

"Це метрів 500 від мосту. Я не знаю, яким чином він міг впасти з мосту і опинитися там. Хіба що впасти, а потім дійти своїми ногами… Ні, не міг. Мені здалося, це моя особиста думка, що так упасти не можна з висоти зросту людини", – зауважила жінка.

Зараз ви читаєте новину «Свідок у справі Балуха: коли його знайшли, все свідчило про жорстоке побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі