субота, 17 квітня 2021 17:08

"Шукаю хлопчика для порнофотосесії" - чоловік роздавав непристойні запрошення школярам
3

На Полтавщині поліція встановила чоловіка, який за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років
Фото: pl.npu.gov.ua
На Полтавщині поліція встановила чоловіка, який за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років
На Полтавщині поліція встановила чоловіка, який за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років

У Полтавській області затримали 31-річного чоловіка, який за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років.

Зловмисник поширював непристойні пропозиції серед учнів молодших класів полтавських загальноосвітніх навчальних закладів. Про це на початку лютого в поліцію повідомила директор однієї з міських шкіл, розповів Андрій Полонський із управління міграційної поліції Полтавщини.

"Керівниця навчального закладу передала до районного управління поліції записку наступного змісту: "Шукаю хлопчика від 8-12 років для порнофотосесії для сайту. Таємницю гарантую. Сплачую 100 гривень на годину". Таку пропозицію невідомий чоловік вручив 10-річному школяру. На щастя, кмітливий хлопчик вчасно передав папірець вчителю, а той поінформував директора", - розповів Полонський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтував за погану поведінку: показали фото пастора-педофіла

Правоохоронці оперативно встановили підозрюваного. У квартирі 31-річного чоловіка поліцейські виявили написані ним від руки записки аналогічного змісту, фотоапарат, комп'ютерну техніку, а також низку інших речових доказів.

Йому вже повідомили про підозру у замаху на вчинення розпусних дій щодо малолітніх. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

У Чернівецькій області викрили педофілів 74 і 66 років, які розбещували неповнолітніх, створили місця розпусти, знімали та розповсюджували дитячу порнографію. Жертвами педофілів стали дівчата з неблагополучних сімей – до розпусти їх схиляли за гроші і шляхом шантажу.

Зараз ви читаєте новину «"Шукаю хлопчика для порнофотосесії" - чоловік роздавав непристойні запрошення школярам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі