пʼятниця, 07 травня 2021 18:10

Шукали всю ніч: 7-річний хлопчик після уроків не повернувся додому

Шукали всю ніч: 7-річний хлопчик після уроків не повернувся додому
Вранці зголоднілого хлопчика на одній з вулиць міста знайшли поліцейські Фото: hr.npu.gov.ua

7 травня, поліцейські розшукали та повернули додому 7-річного хлопчика з Козятина, який учора вийшов зі школи, але додому не прийшов.

Уранці зголоднілого хлопчика на одній із вулиць міста знайшли поліцейські, повідомили в пресслужбі поліції Вінницької області.

"Інформація про зникнення неповнолітнього до поліції надійшла 6 травня приблизно о 23:10 від матері дитини. Жінка розповіла, що додому зі школи не повернувся її син, учень однієї зі шкіл Козятина. Після уроків дитина вийшла з навчального закладу, але додому так і не прийшла. Поліцейські опитали однокласників хлопчика та його викладачів, прочесали територію населеного пункту, перевірили парки, дитячі майданчики й усі місця, де міг бути хлопчик. Пошуки неповнолітнього тривали до ранку", - повідомили в пресслужбі поліції Вінницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникла дитина: що робити батькам

Поліцейським хлопчик розповів, що після навчання він із товаришем вирішив погратися на дитячому майданчику. А згодом вони пішли бавитися на територію колишньої військової частини. Надвечір його друг пішов додому, а він залишився там.

З неповнолітнім і батьками хлопчика провели профілактичну бесіду, щоб надалі не траплялися такі ситуації.

14 квітня в селі Рагівка на Київщині зник 2-річний Богдан Уніченко. Мати виявила відсутність сина приблизно о 16:00. І спочатку намагалася шукати хлопчика самотужки. Однак не знайшла і приблизно о 21:00 звернулася до поліції. Його всю ніч шукали майже 200 людей. На ранок долучилися ще майже сотня пошуківців. Оглядали прилеглу місцевість села, зокрема, ліси, ниви та важкодоступні місця на землі. А потім розширили радіус пошуків до найближчих сіл. Залучили квадрокоптери та підняли в небо вертоліт рятувальників. Пошуки ускладнювалися тим, що навколо села багато лісів і чагарників.

Зараз ви читаєте новину «Шукали всю ніч: 7-річний хлопчик після уроків не повернувся додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі