понеділок, 02 липня 2007 08:43

Шуфрич "наїхав" на Тимошенко через бійку на будівництві

Міністр з питань надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильськой катастрофи України Нестор Шуфрич звинувачує представника "Нашої України" Андрія Кобринського в причетності до організації в ніч з 26 на 27 червня побиття людей на вулиці Березняківській у Києві.

"Ситуація, що мала місце в Києві в ніч з 26 на 27 червня, з причетністю до неї акціонера і власника фірми "Кроун" пана Кобринського, який є одним з активістів партії "Наша Україна" в місті Києві, і який був депутатом IV скликання, коли в 2003 році і була виділена горезвісна земельна ділянка на Березняках. Кобринський не міг не знати про ті дії, що мали місце щодо мешканців вулиці Березняківської: люди були піддані брутальному, нелюдському нападові з боку так званих "охоронців". Я ніколи не повірю, що активіст "Нашої України" не знав про те, якими методами діють його молодчики заради захисту його так званих земельних прав", - сказав Шуфрич.

"Мені не зрозуміло, чому лідер БЮТ Юлія Тимошенко звинувативши практично всіх в тому, що, на жаль, сталося з жителями міста Києва, не зазначила при цьому прізвище реального власника фірми "Кроун". Не знати вона цього не могла, хоча б тому, що до фракції БЮТ входить цілий ряд генералів міліції, прокуратури і СБУ, не кажучи вже про Олександра Турчинова", - заявив Шуфрич.

У ніч з 27 на 28 червня на вул. Березняківській у Києві невідомі побили людей, які боролися проти забудови сквера. В результаті цього інциденту 13 чоловік були госпіталізовані з тяжкими травмами, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич "наїхав" на Тимошенко через бійку на будівництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі