середа, 23 травня 2007 16:03

Суддям КС знову заборонили працювати

Шевченківський райсуд Києва заборонив суддям КС Сюзанні Станік, Валерію Пшеничному та Володимиру Іващенку виконувати свої обов"язки.

Про це йдеться у заяві керівника юридичного департаменту Партії регіонів Юрія Мірошниченка.

"Шевченківський райсуд Києва прийняв ухвалу про заборону Конституційному Суду провадити судочинство", - прокоментував він рішення суду.

За словами Мірошниченка, у середу суддею Шевченківського районного суду міста Києва Кухалейшвілі було прийнято ухвалу за позовом "нашоукраїнця" Миколи Оніщука, "що по суті заблоковує діяльність Конституційного Суду".

"Фактично, це та сама справа, що розглядалася у Голосіївському суді і по якій ще вчора вказаний суд прийняв рішення відмовити у розгляді позову", - зазначив він.

У вівторок Голосіївський райсуд Києва відмовив президенту Віктору Ющенку в розгляді його позову стосовно трьох суддів Конституційного суду, раніше звільнених главою держави.

Ющенко звернувся до суду з позовом про визнання протиправними дії суддів Пшеничного, Станік та Іващенка, повідомляє Українська правда .

Зараз ви читаєте новину «Суддям КС знову заборонили працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі