четвер, 02 листопада 2017 16:45

Суддя переписувала квартири переселенців на бойовиків

Суддя переписувала квартири переселенців на бойовиків
Суддя переписувала квартири переселенців на бойовиків ДНР. Фото - Патріоти України

Вища рада правосуддя дозволила арештувати суддю Білгород-Дністровського міськрайонного суду на Одещині Наталію Анісімову.

Її підозрюють у сприянні діяльності терористичної організації, заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому організованою групою, підробленні офіційних документів. Про це йдеться у повідомленні Вищої ради правосуддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсторонили суддю, який "засвітився" на хабарі Холодницькому

Анісімова співпрацювала з представниками терористів ДНР. За даними СБУ, вона переоформила право власності на майже 20 квартир, залишених вимушеними переселенцями. Оборудки вона засвідчувала печаткою, вказуючи роки оформлення, що передували тимчасовій окупації окремих районів Донбасу.

Нерухомість переоформлювали державні реєстратори на території підконтрольній українській владі у районі проведення АТО без присутності сторін угоди.

На час слідства суддя перебуватиме під вартою.

СБУ 31 жовтня затримала суддю районного суду в Одеській області за підозрою у підробці судових рішень для передачі бойовикам ДНР квартир в окупованому Донецьку, Торезі та інших містах окупованої Донеччини.

Зараз ви читаєте новину «Суддя переписувала квартири переселенців на бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі