середа, 08 листопада 2017 17:46

Суд у Харкові не задовольнив клопотання захисту Дронова

Суд у Харкові не задовольнив клопотання захисту Дронова
Суд у Харкові не задовольнив клопотання захисту Дронова про відвід судді. Фото - УНН

Судею Київського районного суду Харкова прийнято рішення залишити без задоволення клопотання щодо відводу судді Наталії Єфременко від обрання запобіжного заходу другому учаснику смертельної ДТП у Харкові Геннадію Дронову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: суд обирає запобіжний захід Геннадію Дронову (онлайн-трансляція)

Сторона захисту заявила, що суддя Єфременко вчинила несправедливо, не прийнявши клопотання щодо допиту свідка, пасажира Volkswagen Touareg , який міг підтвердити, що Дронов не чинить на нього тиску.

"Прокуратура має право долучати будь-які докази, а сторона захисту цього позбавлена. Ми чітко бачимо порушення принципу рівності сторін", - заявив адвокат Дронова Сергій Перепелиця.

Прокурор заявив, що клопотання захисту не є обґрунтованим і рішення, прийняте суддею, справедливе. Прокурор наполягає, що навіть присутність Дронова у суді може чинити тиск на свідка, тому пасажира Volkswagen Touareg допитають під час досудового розслідування.

Раніше водій Volkswagen проходив у справі як свідок. Однак слідство змінило його статус на підозрюваного в аварії на вул. Сумській, в результаті якої загинули шість осіб. Під час судового засідання про обрання Дронову міри запобіжного заходу почався скандал. Захист звинуватив слідчого суддю у необ'єктивності. Обвинувачення поставило під сумнів діагноз Дронова.

Зараз ви читаєте новину «Суд у Харкові не задовольнив клопотання захисту Дронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі