вівторок, 16 лютого 2021 17:30

Студент відлупцював таксиста і втік: конфлікт потрапив на відео

Студент відлупцював таксиста і втік: конфлікт потрапив на відео
Від завданих ударів водій таксі впав посеред дороги Фото: radiotrek.rv.ua

У Рівному на проїжджій частині вул. Соборної, поблизу Театральної площі, виник конфлікт між двома водіями.

Інцидент стався 15 лютого. Чоловік на Toyota Land Cruiser підрізав водія таксі, який у цей момент перевозив пасажирів, пише "Радіо Трек". У відповідь таксист вийшов з автомобіля і намагався зробити хлопцеві з позашляховика зауваження, однак той накинувся на таксиста, завдавши йому декілька ударів, сів у авто й поїхав з місця події.

Від завданих ударів водій таксі впав посеред дороги. На допомогу йому прийшли очевидці та пасажири таксі, які підняли чоловіка з проїжджої частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксист висадив пасажирку з авто, бо попросила його одягнути маску

"Мажор на материному крузаку перетнув 2 суцільні і підрізав таксі, намагаючись зіштовхнути на узбіччя. Водій і "боєць" — студент Національного університету водного господарства на материній автівці, який уявив, що впіймав Бога за бороду. Водій таксі — винятково позитивна і неконфліктна людина, шкільний учитель, який підробляє вечорами", - повідомила місцева журналістка Світлана Сирота.

Потерпілий проходить медогляд, адже має травми.

Відомо, що у поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження. Обставини з'ясовують.

У Києві на водія автомобіля напали і жорстоко побили, бо він нібито не поступився дорогою. Інцидент стався на просп. Перемоги біля парку Вернадського.

Зараз ви читаєте новину «Студент відлупцював таксиста і втік: конфлікт потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі