четвер, 22 серпня 2019 18:16

Стрілянина у Кропивницькому: помер другий поранений

Стрілянина у Кропивницькому: помер другий поранений
Вбивство пов'язують з професійною діяльністю адвоката. Фото: cbn.com.ua

Помер другий чоловік, який отримав поранення в ході стрілянини у Кропивницькому.

Вбивство сталося о 12.00 в одному з кафе Кропивницького, повідомив в ефірі "112 Україна" голова Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Сергій Вілков.

"Наші колеги зараз знаходяться на місці. Голова Ради адвокатів Кіровоградської області, голова КДК Кіровоградській області. З тієї інформації, що нам відомо, вбивство сталося близько 12.00 в одному з кафе, автоматною чергою. Наш колега загинув на місці. Це Іванов Олександр Валентинович", - повідомив Вілков.

Мотиви злочинця та всі обставини з'ясовують правоохоронці та адвокати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство адвоката в Кропивницькому: усе що відомо та перші кадри з місця події

"Це вбивство пов'язане, і ми переконані у цьому, виключно з його професійною діяльністю. Він спілкувався з іншою людиною, ми зараз з'ясовуємо, з ким, і цей інший чоловік теж був поранений. І наскільки нам відомо, у лікарні чоловік помер", - заявив Вілков.

Стрілянина в Кропивницькому на вул. Куроп'ятникова біля СІЗО №6 сталася 22 серпня близько 11:40. Стрілок відкрив вогонь із "ВАЗ 2109" червоного кольору.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина у Кропивницькому: помер другий поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі