середа, 27 жовтня 2021 14:06

Страшна ДТП у Харкові: донька загиблого записала відеозвернення

Донька загиблого 58-річного водія Chevrolet у ДТП у Харкові Анастасія Носова записала відеозвернення із проханнями допомогти в пошуках досвідченого адвоката, який зможе представляти інтереси їхньої сім'ї.

Відео опублікувала в Instagram.

"Зараз ми з братом біля моргу, де лежить батько. А сьогодні в нашій родині планувалася радісна й довгоочікувана для батька дата", - сказала дівчина.

Додала, що 16-річний винуватець аварії "відчуває безкарність".

"Люди, які вчора наздоганяли винуватця ДТП і затримували його - прошу вас з'явитися. Не треба боятися. Страшно не це. Страшно жити потім із тим, чого ви не зробите зараз", - наголосила донька загиблого.

Вона також опублікувала фото батька.

"Він не мав мами, "пов'язаної із прокуратурою", і батька - "м'ясного магната". Але він мав серце" - підписала світлину дівчина.

Автор: скріншот допису
  На фото чоловік, який загинув у кривавій ДТП
На фото чоловік, який загинув у кривавій ДТП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі: винуватець ДТП у Харкові - неповнолітній мажор

Аварія в Харкові сталася на перехресті просп. Гагаріна й вул. Одеської ввечері 26 жовтня. Водій Infiniti на шаленій швидкості їхав на червоне світло, після чого врізався в Chevrolet Aveo. Останній автомобіль рухався на дозволений сигнал світлофора. Автівку розірвало на частини. Водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Травмовані троє пасажирів Infiniti перебувають в реанімації: двоє 19-річних чоловіків і 16-річна дівчина.

За кермом Infiniti був 16-річний підліток, його затримали. Він і загиблий водій були тверезі.

За даними поліції, водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора й зіткнувся із Chevrolet.

Зараз ви читаєте новину «Страшна ДТП у Харкові: донька загиблого записала відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі