понеділок, 23 листопада 2020 20:50

Столичні поліцейські викрали львів'янина та вимагали гроші

Столичні поліцейські викрали львів'янина та вимагали гроші
Поліцейським загрожує 5 років в'язниці. Фото: Київська міська прокуратура

Трьом столичним поліцейським вручили підозру у тому, що вони у вересні 2020 року незаконно утримували львів'янина.

За даними слідства, співробітники одного з районних управлінь поліції Києва затримали чоловіка, який займався продажем автомобіля. Спочатку прикинулись покупцями, а потім заявили, що машина крадена, повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у коментарі "Українській правді".

Поліцейські вдягнули на нього наручники та вимагали $10 тис. за не притягнення до відповідальності за нібито спробу продажу викраденого авто.

Львів'янину дозволили подзвонити родичу. За грошами поїхали у Рівненську обл. Там чоловіку передали €2 тис. Правоохоронці відпустили потерпілого з умовою, що він передасть решту грошей пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці викрали двох чоловіків і катували за борг, якого не існувало

Львів'янин звернувся до правоохоронців. Поки встановили трьох поліцейських, які брали участь у злочині. Слідчі дії тривають.

"Будемо просити цілодобовий домашній арешт та відсторонення від посад", - сказала Максимець.

Учасникам злочину загрожує покарання на термін до 5 років.

В Одесі рекетир вимагав з підприємця повернути $12 тис. за борг, якого не існувало. Злочинець бив чоловіка й погрожував спалити йому автомобіль, якщо той не поверне гроші.

Зараз ви читаєте новину «Столичні поліцейські викрали львів'янина та вимагали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі