пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:19

Столичні лікарі відвезли пацієнта в Бровари, а самі втекли

Столичні лікарі відвезли пацієнта в Бровари, а самі втекли
Фото: gazeta.ua

У Броварську районну лікарню госпіталізували безхатченка Василя Малюка. Раніше він лікувався у Київській клініці №4. 22 жовтня тамтешні лікарі привезли його на "швидкій" до Броварів, посадили на лавці біля житлового будинку № 7 на вулиці Седова та поїхали назад до Києва. Старого чоловіка помітили мешканці будинку та викликали місцевих лікарів.

"Він сидів біля будинку на лавці у памперсі із двома яблуками в руках. Його помітили жителі сусіднього будинку і подзвонили до нас. Зараз пацієнт лікується у нашому відділенні гастроентерології . Йому провели обстеження. Виявили цироз печінки та анемію. Після цього зв'язалися із нашим управлінням соціального захисту, щоб вони зверталися до Солом'янського управління, бо чоловік сказав що він звідти, і вирішували, куди його дівати", - пояснив головний лікар Броварської центральної лікарні Валентин Багнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада має намір продовжувати донецьку окупацію України" - "бютівець"

Василь Малюк лежить у сьомій палаті. Разом із ним ще троє хворих. Скаржиться на важке життя та біль у ногах.

"Я лишився без будинку уже давно, в середині 90-х. Жінка померла, а її дочка продала будинок і мене вигнала. Приїхав до Києва, працював водієм. Потім роботу втратив і почав просити на вулицях. Недавно впав, мені викликали "швидку". Лікарям я набрид, і вони привезли мене у Бровари. Посадили на лавку і сказали чекати, скоро повернуться. Просидів півдня, плакав, почули люди із сусіднього будинку. Якби не вони, я б помер", - розповів безхатченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко "випадково" зайшов у "пункт обігріву" і поїв кашу з безпритульним Сашком

Київська прокуратура доручила правоохоронцям провести перевірку, щоб з'ясувати, чи дійсно лікарі вивезли чоловіка в Бровари.

"Обласна прокуратура повідомила нас про даний факт. Ми у свою чергу доручили міліції Солом'янського району, до якого належить лікарня №4, провести перевірку. Вже після цього будемо приймати передбачені міри", - запевнила прес-секретар Солом'янської прокуратури Надія Максимець.

 

Зараз ви читаєте новину «Столичні лікарі відвезли пацієнта в Бровари, а самі втекли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі