субота, 18 лютого 2023 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Стає дедалі важче ізолювати населення від війни" ‒ британська розвідка повідомила про нову проблему Путіна

"Стає дедалі важче ізолювати населення від війни" ‒ британська розвідка повідомила про нову проблему Путіна
Російський диктатор Володимир Путін може говорити про соціальне забезпечення учасників так званої "СВО" у виступі 21 лютого. Фото: glavcom.ua

Керівник російської депутатської групи, яка займається так званою "спеціальною військовою операцією" в Україні, Андрій Турчак заявив, що група представила звіт президенту Росії Володимиру Путіну.

За даними британської розвідки, йдеться, ймовірно, про питання соціальної підтримки мобілізованих та їхніх родин. Про це у Twitter повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше знищила артилерія: втрати РФ могли сягнути 200 тис. осіб

Це питання, швидше за все, стане ще актуальнішим, якщо в РФ буде подальша мобілізація ‒ як явна, так і прихована.

"Путін цілком може торкнутися цих питань у своєму зверненні до нації 21 лютого. Кремлю стає дедалі важче ізолювати населення від війни в Україні", ‒ йдеться у повідомленні.

У британській розвідці також нагадують результати проведеного в РФ у грудні 2022 року опитування, яке показало, що 52% росіян мали друзів або родичів, які брали участь у війні проти України.

Путінська пропаганда готує населення Російської Федерації до нової хвилі мобілізації. Пропагандистська активність полягає у підготовці населення до нових мобілізаційних заходів, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

У запланованому зверненні до Федеральних зборів Росії 21 лютого диктатор Володимир Путін навряд чи оголошуватиме заходи щодо подальшої ескалації війни в Україні. Не йтиметься також про великі нові мобілізаційні ініціативи чи будь-яку іншу важливу політику. Про це йдеться у новому зведенні американського Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «"Стає дедалі важче ізолювати населення від війни" ‒ британська розвідка повідомила про нову проблему Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі