субота, 31 липня 2021 10:45

Стався вибух на шахті. Є загиблий

Стався вибух на шахті. Є загиблий
Під час проведення буровибухових робіт стався вибух повітряно-метанової суміші на горизонті 815 метрів в шахтоуправлінні "Покровське" на Донеччині. Фото: pexels.com

У селище міського типу Удачне Покровського району Донецької області 31 липня близько 5 ранку стався вибух на шахті. До лікарні потрапили 10 гірників. Одна людина померла в лікарні.

Вибух стався приблизно о 05:12 на шахті шахтоуправління "Покровське" в північному польовому конвеєрному штреку, на горизонті 815 метрів, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок вибуху постраждало 10 осіб, з яких четверо – працівники шахтоуправління, а шестеро – працівники підрядної організації. Постраждалі зазнали травм різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували до Центральної районної лікарні міста Покровськ.

"Від отриманих травм у лікарні померла одна людина – співробітник підрядної організації. Решта людей, що були в шахті в момент вибуху, перебувають під медичним наглядом, їм надано необхідну допомогу", - йдеться в офіційному повідомленні групи "Метінвест".

Причина та обставини події встановлюються.

На місці аварії працює 1 відділення воєнізованого гірничо-рятувального загону - 6 чоловік та 1 одиниця техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстрілюють українських військових з гранатометів

На Донбасі може статися екологічна катастрофа. Радіація потрапляє у воду жителів окупованих територій після припинення водовідведення на шахті "Юнком", каже міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Зараз ви читаєте новину «Стався вибух на шахті. Є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі