неділя, 28 червня 2020 16:19

Стала відома причина розстрілу компанії відпочивальників із дітьми

Стала відома причина розстрілу компанії відпочивальників із дітьми
На Харківщині 53-річний рецидивіст розстріляв компанію відпочивальників із дітьми. Жертвою зловмисника став 27-річний чоловік, ще один - у лікарні. Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські встановили причину розстрілу відпочивальників біля села Гусарівка в Барвінківському районі на Харківщині.

53-річний підозрюваний відкрив вогонь через відмову його підвезти. Про це повідомив прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Підозрюваний був п'яний і попросив відпочиваючих підвезти його на їхньому автомобілі. Коли компанія відмовилася, фігурант відкрив вогонь з пістолета Макарова", - розповів Чубенко, передає newsroom.kh.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник ставка розстріляв сімох відпочивальників

Про стрільця відомо, що він раніше судимий місцевий житель. Йому вже повідомили про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство. Завтра, 29 червня, в Барвінківському районному суді йому обиратимуть запобіжний захід.

Чоловікові загрожує до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі.

Стрілянина сталася 27 червня близько 20.40. В селі Гусарівка неподалік кар'єру відпочивала компанія з 10 осіб з дітьми. З лісу вийшов невідомий та почав стріляти. В результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. 27-річний помер у лікарні. Стрілка затримали на місці події.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома причина розстрілу компанії відпочивальників із дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі