вівторок, 21 лютого 2023 16:33

Спецтема: Війна Росії проти України

США відреагували на нові цинічні заяви Путіна

США відреагували на нові цинічні заяви Путіна
Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван зазначив, якщо РФ забере свої війська й повернеться додому – війна закінчиться. Фото: Getty Images

Всі заяви російського диктатора Володимира Путіна щодо нібито загрози Росії з боку Заходу є маячнею.

Президент РФ особисто прийняв рішення про повномасштабне вторгнення на територію України. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає DW.

"Ніхто не нападає на Росію. Є якийсь абсурд в уявленні про те, що Росія перебуває під якоюсь військовою загрозою з боку України або кого-небудь ще", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ у "таёжном тупике" – Подоляк висловився про звернення Путіна

Водночас Салліван додав, що якщо Росія забере свої війська й повернеться додому – війна закінчиться.

"Але якщо Україна припиняє воювати, а Сполучені Штати і коаліція перестають допомагати їй воювати – тоді Україна зникає з карти", – додав радник президента США з національної безпеки.

Російський диктатор Володимир Путін до роковин війни в Україні зробив нову цинічну заяву.

У своєму щорічному посланні до Федеральних зборів 21 лютого кремлівський диктатор визнав, що нинішній час є "складним" для Росії, але звинуватив у цьому Сполучені Штати Америки й НАТО.

За словами Путіна, РФ, яка несе колосальні втрати в Україні, збирається "крок за кроком вирішувати" нові завдання так званої спеціальної воєнної операції в Україні.

Зараз ви читаєте новину «США відреагували на нові цинічні заяви Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі