середа, 03 червня 2020 21:15

Справа "житомирського стрілка": підозрюваний не кається

Справа "житомирського стрілка": підозрюваний не кається
58-річний Анатолій Захаренко із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині вночі 22 травня розстріляв сімох чоловіків. Фото: proua.com.ua

58-річний Анатолій Захаренко із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщини, який в ніч на 22 травня вбив сімох чоловіків, не кається у скоєному.

У Новоселиці, де сталася стрілянина, недавно відбувся слідчий експеримент, на якому спробували відтворити трагічні події. Про це повідомляє "Сегодня" із посиланням на високопоставлене джерело в поліції Житомирської області.

Як уточнюють поліцейські, відтворення подій відбувається заради повного і об'єктивного розслідування. Також у справі призначені близько 200 експертиз, завдяки яким слідство отримає відповіді на свої питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був засліплений кров'ю: версію підозрюваного у розстрілі 7 військових ставлять під сумнів

"На слідчий експеримент привезли Анатолія. Але через деякий час на місці злочину він сказав, що йому стало погано. За даними односельців, підсумки розстрілу виявилися трагічними подвійно. Були вбиті не тільки семеро осіб, а й без батьків залишилися 10 дітей", - розповіли в Новоселиці.

Також, за словами односельців, після фатальної стрілянини вони давно не бачили в селі дружини Анатолія - Ольги, яка працює діловодом. ЇЇ колеги кажуть, що вона у відпустці.

Анатолій Захаренко перебуває під вартою без права на заставу. Його затримали одразу після вбивства сімох чоловіків. Ті приїхали відпочивати на його ставок під Новоселицю. Разом вечеряли, випивали, посварилися. У розпалі власник схопив рушницю. Опісля викликав поліцію. Усі убиті - військові, ветерани, волонтери.

Зараз ви читаєте новину «Справа "житомирського стрілка": підозрюваний не кається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі