вівторок, 02 жовтня 2018 09:40

Справа Зайцевої-Дронова на контролі у президента

Справа Зайцевої-Дронова на контролі у президента
Справу про масштабну аварію на вул. Сумській у Харкові взяла на контроль Адміністрація президента. Фото - znaj.ua

Справу про масштабну аварію на вул. Сумській у Харкові взяла на контроль Адміністрація президента.

Із таким проханням ще у липні звернулися до АП родичі загиблих і потерпілі в ДТП, повідомила в Facebook журналіст Тетяна Доцяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої: підозрювану захищають 3 адвокати

"Справу Зайцевої-Дронова тепер тримає на контролі Адміністрація президента. Потерпілі у липні звернулися з проханням до Петра Порошенка як гаранта Конституції захистити їхні права та свободи, взяти під особистий контроль перебіг справи, перевірити численні порушення, а у випадку їхнього підтвердження — притягнути винних осіб до відповідальності. Мова йде про стан, в якому керувала авто Зайцева, зниклу нарколога Федірко, невстановлену швидкість "Лексусу", невстановлений червоний автомобіль, з яким могли бути перегони у водійки, "часткове відшкодування збитків", у той час як для пом'якшення закон вимагає повне відшкодування, опіати, які "характеризують особу", а не обтяжують провину", — написала Доцяк.

Чергове засідання у справі відбудеться сьогодні, 2 жовтня.

У Харкові Київський районний суд продовжив утримання під вартою обвинуваченим в смертельному ДТП на вулиці Сумській Олені Зайцевій та Геннадію Дронову. Запобіжні заходи їм продовжили на 60 діб – до 16 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої-Дронова на контролі у президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі