неділя, 10 листопада 2019 23:34

Справа Вороненкова: адвоката підозрюваного застрелили на полюванні

Справа Вороненкова: адвоката підозрюваного застрелили на полюванні
Адвоката вбивці Вороненкова застрелили на полюванні. Фото: РБК

У Житомирській області під час конфлікту з єгерями від вогнепального поранення загинув адвокат Святослав Пархоменко, який захищав інтереси підозрюваного в організації вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Олександра Лося.

"Під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями. В результаті смертельне вогнепальне поранення отримав директор громадської організації "Радомишльські мисливці", ще один чоловік з важким пораненням госпіталізований", - йдеться на сайті ГУ Нацполіціі в Житомирській області.

Важке поранення також отримав отримав 52-річний житель Київської області.

"Решта учасників конфлікту доставлені в поліцію для встановлення всіх причин і обставин події. Всі вони мешканці Радомишльського та Коростишівського районів у віці від 17 до 55 років", - відзначили в поліції.

Розслідування за фактом даного злочину триває. Поліція попередньо кваліфікує подію, як замах на вбивство, умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок упізнала одного з обвинувачених у справі вбивства Вороненкова

23 березня 2017 року близько 11:30 біля входу в готель 28-річний Павло Паршов вистрілив в екс-депутата Держдуми РФ майже в упор і намагався втекти, його застрелив охоронець Вороненкова.

Зараз ви читаєте новину «Справа Вороненкова: адвоката підозрюваного застрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі