четвер, 14 жовтня 2021 00:09

Справа Гандзюк: Мангеру і Левіну продовжили термін перебування під вартою

Справа Гандзюк: Мангеру і Левіну продовжили термін перебування під вартою
Мангеру і Левіну продовжили утримання під вартою. Фото: Антикор

Дніпровський районний суд Києва продовжив запобіжні заходи обвинуваченим в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Ексголова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і колишній помічник депутата Херсонської обласної ради Олексій Левін мають залишатися під вартою до 11 грудня, повідомляється у Facebook "Хто замовив Катю Гандзюк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держдеп США вказав на порушення прав людини в Україні

31 липня 2018 року радницю міського голови та громадську діячку Катерину Гандзюк облили кислотою. На той момент вона виконувала обов'язки керівниці справами виконавчого комітету Херсонської міськради.

Гандзюк з опіками потрапила в реанімацію, вона перенесла понад 10 операцій. 4 листопада Катерина померла у київській лікарні від розриву тромбу.

Правоохоронці встановили підозрюваних в організації та виконанні нападу на Гандзюк. Це Микита Грабчук, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов і Сергій Торбін. Вони визнали провину та пішли на угоду зі слідством, отримавши від 3 до 6,5 років тюрми.

Підозрюваними співорганізаторами злочину є Ігор Павловський та Олексій Левін, а замовником — голова Херсонської облради Владислав Мангер.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: Мангеру і Левіну продовжили термін перебування під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі