четвер, 23 серпня 2018 13:16

Спортсменці-візочниці не дають встановити пандус біля будинку

Спортсменці-візочниці не дають встановити пандус біля будинку
У Харкові спортсменка-візочниця, член паралімпійської збірної з фехтування Анна Пашкова не змогла встановити пандус біля свого будинку. Фото - Facebook Анна Пашкової

У Харкові спортсменка-візочниця, член паралімпійської збірної з фехтування Анна Пашкова не змогла встановити пандус біля свого будинку. Їй заборонили це робити агресивні сусіди.

"У мене теж нерви здали ... Ось такі хороші сусіди у мене", - підписала спортсменка відео про цей інцидент у Facebook.

Анна хотіла встановити за свій рахунок пандус на вході в багатоквартирний будинок, де вона живе. Але це викликало шокуючу реакцію її сусідів. З відео зрозуміло, що спочатку їх обурило, що доведеться перенести лавочку від будинку. Потім одна з сусідок обізвала спортсменку "ідіоткою" та заявила, що її квартира коштуватиме дешевше через пандус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачів соцмереж обурило фото чоловіка у візку

"Ти хочеш зробити собі вихід за мій рахунок. Через те, що ти захочеш один раз виїхати, не маю наміру погіршувати своє становище та зменшувати вартість своєї квартири ", - сказала сусідка.

Правозахисна організація "Права людини" планує позиватися проти аптек Києва, які не встановили пандуси.

Зараз ви читаєте новину «Спортсменці-візочниці не дають встановити пандус біля будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі