середа, 25 листопада 2020 10:34

"Спочатку шарпалися, а потім лежачу гамселила ногами" - 12-річна побила старшу школярку

"Спочатку шарпалися, а потім лежачу гамселила ногами" - 12-річна побила старшу школярку
У Рівному 12-річна дівчина побила 16-річну неподалік школи. за справу взялися поліцейські. Фото: suspilne.media

У Рівному 12-річна дівчина побила 16-річну неподалік школи. Відповідне відео учасники конфлікту виклали в соцмережі.

З'ясувалося, компанія дівчат різного віку 22 листопада домовилась зустрітись біля школи. 2 учениці мали з'ясувати стосунки через нібито розповсюдження пліток. Під час словесної перепалки одна із присутніх підбурила головних учасниць конфлікту до бійки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Вони спочатку шарпалися, а потім 12-річна рівнянка повалила на землю 16-річну і почала наносити удари руками по голові та ногами по тілу. Усі події знімала на телефон 23-річна жителька Рівного, яка потім опублікувала відео в соцмережі", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідували відомого блогера й хотіли більше підписників: двоє школярів знущалися з однолітка

Наступного дня неповнолітня звернулась до лікарні. У неї забої плеча, шийного відділу та коліна. Усіх учасників інциденту поліцейські встановили.

"Відомо, що 12-річну дівчину, ученицю 7-го класу, виховує бабуся. Матір проживає окремо зі співмешканцем. Крім того, як повідомляють у навчальному закладі, і навчання дитини, і поведінка – на низькому рівні", – додали в поліції.

Слідчі розпочали досудове розслідування. Оскільки малолітня не досягла віку, із якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання щодо обрання до неї примусових заходів виховного характеру. А також притягнення батьків до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

У Херсоні поліцейські моніторили інтернет і виявили відео, на якому били неповнолітню. Сталося це в Таврійському районі міста. На відео 3 дівчини били потерпілу посеред вулиці. Зі слів дівчат встановлено, що потерпіла розповсюджувала неправдиві чутки про них. Їх це обурило, тож вони вирішили провчити дівчину кулаками. Учасникам бійки від 13 до 14 років.

Зараз ви читаєте новину «"Спочатку шарпалися, а потім лежачу гамселила ногами" - 12-річна побила старшу школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі