пʼятниця, 30 жовтня 2020 18:19

Спочатку розвернув легковик: з'явилося нове відео смертельної ДТП на майдані

Спочатку розвернув легковик: з'явилося нове відео смертельної ДТП на майдані
На Майдані Незалежності в Києві 66-річний водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще троє - отримали травми. Фото: скріншт із відео

66-річний водій Range Rover, який скоїв смертельну аварію на майдані Незалежності в Києві, спочатку стукнувся з припаркованим легковиком. Але він не стримав позашляховик.

То ж той зі швидкістю покотився далі сходами, звідки вилетів на тротуар, оминув зупинку громадського транспорту й зупинився, врізавшись у припарковані авто. Відповідне відео поширила пресслужба столичної патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втратив свідомість: що відбувається на місці масштабної аварії на Майдані

Водій заявив, що йому стало погано за кермом і він знепритомнів, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Каже, що прийшов до тями тільки коли вже все сталося. У рамках досудового слідства будуть проведені експертизи, які повинні дати відповідь – що сталося. Чи не був він під дією лікарських препаратів, алкоголю, наркотиків", – розповів Геращенко.

На майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще троє - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16:00. Свідки аварії стверджують, що винуватець був у стані алкогольного сп'яніння. Однак поліцейські кажуть - був тверезий.

Зараз ви читаєте новину «Спочатку розвернув легковик: з'явилося нове відео смертельної ДТП на майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі