четвер, 02 листопада 2017 20:19

Співробітників "Укрзалізниці" підозрюють у розтраті 20 млн грн

 

Правоохоронці повідомили про підозру чотирьом особам у заволодінні понад 20 млн грн державного підприємства "Укрзалізничпостач", яке є філією ПАТ "Укрзалізниця".

Про це повідомляє прес-центр Національного антикорупційного бюро України.

"За версією слідства, впродовж 2014 року службові особи ДП "Укрзаліничпостач" вступили у попередню змову з представниками одного з приватних підприємств, яке мало намір постачати метизну продукцію для потреб "Укрзалізниці", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-керівник державного підприємства збагатився на 3 мільйони

За домовленістю службові особи "Укрзалізниці" допомогли обраному ТОВ перемогти у конкурсних торгах, після чого уклали угоду на постачання метизної продукції за цінами, що на той момент майже вдвічі перевищували середньоринкові. Внаслідок цього, за версією слідства, "Укрзалізниці" було завдано майнової шкоди у розмірі понад 20 млн грн.

Серед підозрюваних - заступник директора ДП "Укрзалізничпостач", начальник управління закупівельних процедур ДП "Укрзалізничпостач", директор підприємства-постачальника і фінансовий директор групи компаній, до якої входило підприємство-постачальник.

Правоохоронці розслідують розтрату 198 млн гривень посадовцями "Спецтехноекспорту".

Зараз ви читаєте новину «Співробітників "Укрзалізниці" підозрюють у розтраті 20 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі