понеділок, 18 січня 2021 14:09

"Спіймав" вимагачів і отримував погрози: поліцейському на авто повісили гранату
5

У Рівному 17 січня 28-річний чоловік виявив на одному з припаркованих автомобілів гранату.

Автівка належить 55-річній жительці Рівного, однак нею користується її син, який працює у поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бавились гранатою: двоє дітей постраждали від вибуху

У Рівному 17 січня 28-річний чоловік виявив на одному з припаркованих автомобілів гранату
Фото: npu.gov.ua
У поліції розглядають різні версії, чому гранату повісили на автомобіль, але основна з них - професійна діяльність поліцейського
У Рівному 17 січня 28-річний чоловік виявив на одному з припаркованих автомобілів гранату
У поліції розглядають різні версії, чому гранату повісили на автомобіль, але основна з них - професійна діяльність поліцейського
Автівка належить 55-річній жительці рівного, однак нею зараз користується її син, який працює у поліції

"Слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби за результатами огляду місця події виявили прикріпленою до ручки водійських дверцят автомобіля гранату із запалом, схожу на бойову", - сказано в повідомленні.

За словами начальника поліції Рівненської області Олексій Камишанського, граната не була приведена в бойове положення, а тому загрози від неї не було.

"Вилучений корпус боєприпасу і запал до нього відправлені для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС", - повідомив Олексій Камишанський.

У поліції розглядають різні версії, чому гранату повісили на автомобіль, але основна з них - професійна діяльність поліцейського.

"Торік ми скерували до суду матеріали резонансного кримінального провадження із обвинувальним актом за фактами вимагання, розбою та незаконного позбавлення волі. Працівникові поліції після цього вже двічі погрожували. Ми відпрацьовуємо коло осіб, проводимо необхідні процесуальні дії, спрямовані на розкриття злочину", - повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.

Досудове розслідування триває.

У Донецькій області 16-річний хлопець постраждав від вибуху гранати. Він намагався її розпиляти.

Зараз ви читаєте новину «"Спіймав" вимагачів і отримував погрози: поліцейському на авто повісили гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі