четвер, 23 листопада 2017 09:32

Спалений під Одесою чоловік торгував людьми

Стало відомо ім'я жертви "ритуального вбивства", яке сталося на Одещині.

Убитий турок - Дорукхан Унал. Його підозрювали в торгівлі людьми. Він шукав дівчат в селах Одеської області. Про це повідомляє турецька газета Posta.

Спочатку його вдарили по голові у квартирі. Потім тіло перевезли та спалили, зазначає видання.

Автор: Posta
  Убитий турок - Дорукхан Унал.  Його  підозрювали в торгівлі людьми
Убитий турок - Дорукхан Унал. Його підозрювали в торгівлі людьми

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Зубенків убив окультист

Убивці — 4 знайомих: громадянин Італії, Азербайджану і 2 громадян Туреччини.

Дорукхан Унал був родом з Анкари. Він ріелтор і здавав квартири подобово в турецькій столиці. Чоловік був одружений і за 3 дні до смерті перестав виходити на зв'язок зі своєю дружиною.

У газеті також отримали коментар від дружини загиблого. Вона повідомила, що дізналася про смерть чоловіка від українського посольства, проте їй не сказали, як саме він загинув.

В Одесі затримали групу іноземців, які скоїли ритуальне вбивство. На місці, де лежало обпалене тіло іноземця, що зник напередодні, була намальована пентаграма, кабалістичні символи та знаки, стояли свічки, різні окультні предмети, чорна курка, задушена ритуальною петлею та проткнута клинком. У поліції не виключають, що виявлені окультні предмети можуть бути інсценовані підозрюваними, щоб направити слідство хибним шляхом і приховати справжні мотиви злочину.

Зараз ви читаєте новину «Спалений під Одесою чоловік торгував людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі