середа, 22 серпня 2018 10:54

Сусіди харківського стрільця розповіли про його життя

Сусіди харківського стрільця розповіли про його життя
Харків'янин Олександр Поярков убив дружину, а потім розстріляв охоронця міськради та патрульного. Правоохоронці відкрили вогонь у відповідь. Фото - Обозреватель

Сусіди харківського стрільця 47-річного Олександра Пояркова кажуть, що він був тихим і замкнутим. За ним не помічали агресії та не бачили п'яним останнім часом.

Олександра Андріївна, яка жила в одному будинку з Поярковим, знала його більш ніж 10 років. Вона була знайома з його першою та другою дружинами, пише panoptikon.org.

"Першу дружину звали Світлана. Вони розійшлися через те, що він пив. Він її бив, навіть з ножем за нею бігав", - розповіла сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нього їхав дах" - син розповів про харківського стрільця

У другому шлюбі все було спокійно. Сварок сусіди ніколи не чули. У неділю близько 23:00 їх насторожили звуки, схожі на вибухи петард. Виявилося, що саме в цей час чоловік розстріляв свою дружину.

У поліції кажуть: жінка хотіла розлучення, бо чоловік звільнився з роботи і почав пити. Саме це стало мотивом її вбивства. А патрульний та охоронець стали випадковими жертвами чоловіка.

Сьогодні, 22 серпня, в Харкові попрощаються з патрульним поліцейським 29-річним Дмитром Кірієнком. Загинув під час перестрілки під будівлею Харківської міськради.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди харківського стрільця розповіли про його життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі