пʼятниця, 05 серпня 2016 17:22

Солдат загинув під колесами мажорного Mercedes

Солдат загинув під колесами мажорного Mercedes
newsroom.kh.ua

Учора ввечері поблизу міста Чугуїв у Харківській області 27-річний чоловік, колишній військовослужбовець авіаційної частини, загинув під колесами Mercedes-Benz Geländewagen.

Про це для Gazeta.ua розказали свідки аварії.

"Це сталося біля пам`ятника літаку на виїзді із міста Чугуїв. Я чув як загиблого чоловіка називали Сергієм. Служив раніше. Після аварії туди приїхали чоловік 20 і стали блокувати машину-винуватця, щоб водій не утік. Їх заспокоїли, мовляв, ніхто не тікає, всі чекають на поліцію", - говорить 28-річний Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло загиблої жінки вирізали із розбитого авто

"Перехід там не в дуже гарному місці, всі літають і вилітають із міста і в місто. Вуличного освітлення там нема взагалі. Судячи по відстані між збитим військовим та самою машиною, Мерс дуже спішив! Я приїхав туди як це вже все сталося, була поліція, купа людей", - говорить 30-річний Олег.

З`ясували, що авто належить місцевому підприємцю.

На місце аварії прибули також невідомі, які намагалися забрати машину із місця аварії. Про це повідомляє редакція newsroom.

"На місце аварії прибули близько десяти спортивних чоловіків. Вони одразу зняли номери, а машину хотіли відвезти на штрафмайданчик ще до приїзду копів. Довелось із ними трохи поштовхатися", - розповів військовий Олександр.

35-річний водій Mercedes у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П`яний водій збив насмерть комунальника

Відомо, що загиблий солдат родом із Київщини. Демобілізувався, знімав квартиру в Чугуєві.

Триває слідство. Відкрите кримінальне провадження. Водію може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Солдат загинув під колесами мажорного Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі