вівторок, 19 квітня 2011 10:49

Шоколадний король П'єтро Ферреро загинув, катаючись на велосипеді

Шоколадний король П'єтро Ферреро загинув, катаючись на велосипеді

П'єтро Ферреро - генеральний директор компанії Ferrero, що виробляє кондитерські вироби, - загинув у ПАР.

Прес-служба італійського підрозділу компанії, Ferrero SpA, повідомила, що П'єтро Ферреро загинув у результаті падіння з велосипеда під час поїздки в передмісті Кейптауна.

Причини падіння Ферреро з велосипеда і інші обставини події встановлюються, заявили представники прес-служби. 47-річний П'єтро Ферреро, додали вони, захоплювався велосипедним спортом і продовжував тренування під час поїздки в ЮАР, куди він прибув з діловим візитом.

Компанію Ferrero в 1942 році заснував дід загиблого - житель італійської провінції П'ємонт П'єтро Ферреро. На міжнародний ринок Ferrero вийшла наприкінці 1950-х років, коли її очолив син засновника - Мікеле Ферреро. У 1990-х роках представництва і фабрики Ferrero були відкриті в Південній Америці, Східній Європі та Росії.

Син Мікеле - П'єтро Ферреро-молодший - почав працювати в сімейної компанії в 1985 році. Станом на квітень 2011 року, П'єтро Ферреро-молодший займав пост генерального директора Ferrero International SA, а також очолював раду директорів італійського підрозділу компанії - Ferrero, SpA

Члени сім'ї Ферреро, єдині власники компанії, входять до числа найбагатших людей Італії та Європи. Виручка Ferrero в 2010 році оцінювалася у 6 мільярдів євро, в компанії працюють більше 200 тисяч чоловік. Серед продукції компанії найбільш широко відомі цукерки Ferrero і Raffaello, шоколад Kinder, горіхова паста Nutella, а також м'ятні драже Tic Tac.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадний король П'єтро Ферреро загинув, катаючись на велосипеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі