середа, 12 червня 2019 10:06

Смертельна пожежа в психлікарні: кількість жертв збільшилася

Смертельна пожежа в психлікарні: кількість жертв збільшилася
У Одесі помер ще один потерпілий внаслідок пожежі у психлікарні. Фото - od.dsns.gov.ua

11 червня в реанімаційному відділенні Одеської міської лікарні №9 помер ще один потерпілий від пожежі у психіатричній лікарні. Це 90-річний Іван Шелепко.

Був у важкому стані, мав опіки дихальних шляхів та отруєння чадним газом, розповів кореспондентові Gazeta.ua заступник головного лікаря Семен Табінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки пожежі у психлікарні показали з висоти (відео)

"Пацієнта привезли у вкрай важкому стані. Завдяки відповідній терапії стан стабілізували, він прийшов до тями, була навіть позитивна динаміки. Його психічний стан був не зовсім врівноважений, але він був спокійний. Родичі були постійно поруч, намагалися бути в контакті з ним і з лікарями. Але сталося непередбачуване. Виникла тромбоемболія легеневої артерії, і пацієнт, на жаль, помер", - розповів Табінський.

На ранок 12 червня у лікарнях №11 і №8 залишається ще 3 жінки.

Пожежа у психіатричній лікарні сталася ввечері 10 червня. У закладі було 54 пацієнтів і 3 працівників. На згарищі знайшли тіла 6-х – 5 пацієнтів і медсестри. Пізніше судмедексперт встановив, що один із пацієнтів помер до пожежі від гнійного перитоніту. 12 липня в Одесі оголосили Днем жалоби.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна пожежа в психлікарні: кількість жертв збільшилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі