пʼятниця, 14 лютого 2020 11:57

Смертельна аварія з українцями в Росії: стало відомо, хто вижив

Смертельна аварія з українцями в Росії: стало відомо, хто вижив
У Росії мікроавтобус Mercedes із українцями врізався у вантажівку. Загинули 8 жителів Закарпаття. Фото: mukachevo.net

38-річний Михайло Зеленчук із Рахова на Закарпатті єдиний, хто вцілів у ДТП із 8 загиблими українцями в Псковській області Росії.

Він — власник мікроавтобуса Mercedes, у якому жителі Закарпатської області поверталися із заробітків. Залишився живий, оскільки на момент ДТП він спав на задньому сидінні мікроавтобуса. Потрапив до лікарні в стані середньої тяжкості, пише mukachevo.net.

Земляки Зеленчука кажуть, що в поїздки на далекі відстані він завжди брав із собою другого водія — Йосипа Шемота з Костилівки. Саме той був за кермом у момент ДТП. Майже всі загиблі — жителі Рахівського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель українців у Росії: показали відео з місця ДТП

Однією з основних версій аварії називають небезпечний обгін - водій, можливо не розрахував дистанції і, вискочивши на зустрічну смугу руху, зіткнувся з вантажівкою.

Водій вантажівки — громадянин Білорусі В'ячеслав Рябов — також у лікарні.

Аварія сталася вночі 13 лютого. Мікроавтобус Mercedes , в якому їхали 9 українців, на трасі у Псковській області зіткнувя із вантажівкою Volvo. Загинули 8 людей.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія з українцями в Росії: стало відомо, хто вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі