вівторок, 13 квітня 2021 17:28

Смерть немовляти в соціальному центрі: повідомили перші результати розтину

Смерть немовляти в соціальному центрі: повідомили перші результати розтину
У Дніпрі в соціальному центрі виявили тіло місячної дитини в гематомах. Фото: dp.informator.ua

1,5-місячна дівчинка, яка раптово померла в соціальному центрі матері й дитини в Дніпрі, мала пневмонію.

Такі перші результати розтину повідомили експерти. Але стверджувати, що це захворювання стало причиною смерті, поки що рано. Проводяться додаткові експертизи. Про це повідомила начальниця відділу комунікації обласної поліції Ганна Старчевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземець вбив 1-місячну дитину співмешканки

"Тіло дитини перебуває в руках судмедекспертів. З матір'ю дівчинки проводяться слідчі заходи", - розповіла Старчевська, передає dnepr.express.

Також стало відомо, що в жінки є ще троє дітей 2000-го, 2010-го і 2019 року народження. Ювенальна превенція характеризує сім'ю негативно. Жінка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Так, 11 квітня на неї було складено один з численних адмінпротоколів, виписаних раніше, за невиконання батьківських обов'язків.

Слідство триває. Відкриті кримінальні провадження.

Тіло дитини знайшли 13 квітня приблизно о 05:30 в одному з соціальних центрів у Центральному районі Дніпра. Було вкрите гематомами. За інформацією місцевих ЗМІ, 41-річна мати дівчинки в той момент була п'яна.

Зараз ви читаєте новину «Смерть немовляти в соціальному центрі: повідомили перші результати розтину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі