четвер, 04 липня 2019 07:40

Смерть Дарини Лук'яненко: батько вбивці має страшний намір

Смерть Дарини Лук'яненко: батько вбивці має страшний намір
22-річний Микола Тарасов із Іванівки на Одещині зізнався у вбивстві односельчанки 11-річної Дарини. Сказав, що хотів її зґвалтувати. Убив, аби нікому не розповіла. Фото - Пушкінська

У смт Іванівка Одеської області, де убили 11-річну Дарину Лук'яненко, місцеві продовжують бунтувати проти родини вбивці 22-річного Миколи Тарасова. Не дали працювати на ринку, нападають на будинок і навіть б'ють. Через це батько підозрюваного, Геннадій Тарасов, хоче вчинити самогубство. Про намір випити смертельну дозу снодійного говорив дружині.

"Чоловік уже руки опустив, погрожує випити снодійне і так вкоротити собі віку. Я виявилася сильнішим борцем, ніж чоловік. Життя нам немає. Люди підняли бунт і нас вигнали із ринку. 50 підприємців підписали колективну заяву. Написала заяву про розірвання оренди торгового місця. Закриваю підприємницьку діяльність і ставлю контейнер на продаж", - розповіла Марія Тарасова, мати вбивці, передає "КП в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Дарини Лук'яненко: невідомі досі подробиці вбивства (документ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зазначається, що родині погрожують спалити будинок. А напередодні п'яна компанія поламала сім'ї огорожу. Коли батько вбивці вийшов з проханням не нищити його майно, чоловіка побили.

Марія Тарасова розповідає, що вони готові виїхати. Але їм не дозволяють це робити, поки триває слідство. Це - щонайменше 2 місяці.

11-річна Дарина Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині зникла 13 червня. Близько 14:00 дівчинка вийшла з місцевого ринку Привоз, де працює її мати. Більше її ніхто не бачив, телефон не відповідав. Дівчину цілодобово шукали півтисячі людей. Тіло виявили на 7-й день пошуків у вигрібній ямі туалету в дворі родини Тарасових. Єдиний підозрюваний – молодший син підприємців 22-річний Микола.

Зараз ви читаєте новину «Смерть Дарини Лук'яненко: батько вбивці має страшний намір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі