вівторок, 08 квітня 2014 01:29

"Слава Україні!" - миколаївські майданівці розігнали сепаратистів
4

На місці наметового містечка проросійських активістів був виявлений пістолет і пара мисливських ножів.

Про це повідомляють НикВести.

Скандуючи "Слава Україні!", активісти Самооборони Майдану і Народного ополчення Миколаєва відігнали прихильників проросійського мітингу від будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації до звичного місця сепаратистів - пам'ятника героям ольшанцям, а після розігнали їх мітинг і розібрали наметовий табір, який стояв тут з 25 лютого.

В ході розбирання містечка на місці одного з наметів було виявлено пістолет і пара мисливських ножів. Кілька сотень активістів з боку Майдану підійшли впритул до меморіального комплексу героям-Ольшанцам. Вони вимагали від проросійських мітингувальників самостійно прибрати свій наметовий табір від пам'ятника, інакше заявили, що зроблять це самі.

Деякий час співробітники правоохоронних органів не дуже щільним кордоном розмежовували дві сторони. Коли в тилу табору сепаратистів підійшла підмога з боку обласної державної адміністрації, проросійські активісти опинилися оточені.

Протягом декількох хвилин Майдан розігнав їх скандуючи "Слава Україні!" і приступив до розбирання табору. Коментуючи свої дії журналістам активісти Майдану повідомили, що прийшли на суботник і прибирають сквер від сміття.

Зараз ви читаєте новину «"Слава Україні!" - миколаївські майданівці розігнали сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі