понеділок, 16 січня 2017 17:16

Школярку жорстоко побили в торговому центрі

Школярку жорстоко побили в торговому центрі
volynnews.com

У Луцькому торговому центрі підлітки напали та жорстоко побили школярку. У дівчини серйозні травми голови.

Про це повідомляють "Волинські Новини".

"У Луцьку в торговому центрі "ПортCity" група підлітків напала на 14-річну школярку. Дарина гуляла торговим центром. До неї підійшли підлітки. Почали шарпати та тягати за волосся. Після цього відвели в туалет. Один із нападників наказав подрузі вдарити дівчину. Та почала бити потерпілу в груди, лице та по нирках. За словами мами постраждалої, били руками і ногами. У її доньки сильно травмоване око, струс мозку та тріщина. Охоронець закладу був свідком цієї події. Однак сказав, щоб ті йшли битися на вулицю", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцер застрелився на службі

Поліція розшукала нападницю. Хоча друзі її знайшли у соцмережах відразу. Звуть її Марта Гузь, їй 14 років. Навчається у 8 класі луцької школи №5. Напередодні, школярку вже "зачіпали". Тому ця подія стала продовженням минулої історії. Триває слідство.

У Запорізькій школі учениці з паралельного класу побили 13-річну дівчину. Інцидент відзняли на відео та опублікували в інтернеті. Напередодні на школярку вже нападали.
Зараз ви читаєте новину «Школярку жорстоко побили в торговому центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі