середа, 12 вересня 2018 16:37

Школярки зникли дорогою до гімназії

В Одесі правоохоронці та рідні розшукують 13-річну Марину Березовську та Анастасію Новицьку, 13 років.

12 вересня дівчата пішли з дому до гімназії, але в учбовому закладі так і не з'явилися, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Марина Березовська має довге волосся каштанового кольору. На зріст близько 158-160 см. Була вдягнена у чорні панчохи, коротку спідницю чорного кольору, білу сорочку з малюнками котів, джинсову куртку чорного кольору. При собі мала рюкзак чорного кольору з зображенням кота, у руці рожева папка.

Автор: od.npu.gov.ua
  Марина Березовська зникла дорогою до гімназії
Марина Березовська зникла дорогою до гімназії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із лікарні викрали трьох дітей

Анастася Новицька має волосся чорного кольору, зріст приблизно 170 см. Була вдягнена у джемпер, юбку, куртку-плащ - усе чорного кольору. При собі мала рюкзак.

Автор: od.npu.gov.ua
  Анастасія Новицька зникла дорогою до гімназії
Анастасія Новицька зникла дорогою до гімназії

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваних, просять зателефонувати до Таїрівського відділення поліції: 048 746 29 07 або на спецлінію "102".

5 днів шукали 17-річну Ірину Тищенко з міста Світловодськ Кіровоградської області. Вона зникла 31 серпня. Родичам залишила записку із словами "зі мною все нормально", телефон вимкнула.

Зараз ви читаєте новину «Школярки зникли дорогою до гімназії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі