пʼятниця, 23 квітня 2021 17:16

Школярка після конфлікту з вчителькою потрапила на операційний стіл

Школярка після конфлікту з вчителькою потрапила на операційний стіл
В неповнолітньої боліла голова та раптово підвищився тиск Фото: pixabay.com

У Львові 12-річній дівчинці після конфлікту з вчителькою раптово стало погано.

У неповнолітньої боліла голова та раптово підвищився тиск, повідомили у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні Охматдит.

Медики зазначають, що тиск у дитини після сварки з вчителькою піднявся до 170/90. Медики після діагностики поставили дитині діагноз: вроджена вада серця – коарктація аорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна дівчина цькувала вчителів школи: подробиці скандалу

"Вада підступна, адже може проявлятися всього лише відсутністю пульсації на стегновій артерії та підвищеним тиском. А хто визначає пульсацію на стегновій артерії у дітей? Не всі лікарі це роблять", - повідомили у львівському Охматдиті.

За 5 днів після того, як дівчинка потрапила в лікарню, її прооперували. У неї й досі підвищений тиск, а тому медики рекомендували їй уникати стресових ситуацій.

У Запоріжжі 15-річна школярка Вікторія вкоротила собі віку 4 квітня. У зашморгу доньку у власній кімнаті знайшла її мати. 21 квітня в мережі з'явилася передсмертна записка школярки. У ній дівчина розповіла про цькування з боку вчителів та однолітків, зазначивши їхні імена. Також у записці зазначається, що в гімназії проводили опитування щодо булінгу, і вона єдина вказала на проблему. Але в підсумку весь клас списав це на жарт. І на це ніхто не звернув увагу.

Зараз ви читаєте новину «Школярка після конфлікту з вчителькою потрапила на операційний стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі