четвер, 22 серпня 2013 10:57

Школярка десятьма ударами ножа помстилась вітчиму за побиття мами

Школярка десятьма ударами ножа помстилась вітчиму за побиття мами
Фото: tsn.ua

У Дніпродзержинську біля одного з місцевих кафе з численними травмами виявили тіло 42-річного чоловіка. Вбивцею виявилась 16-річна пасербиця, повідомляє УМВС України у Дніпропетровській області.

За життя померлий ніде не працював, при цьому постійно зловживав спиртними напоями. У п'яному вигляді він влаштовував гучні сварки з дружиною та прийомною донькою, ученицею 11-го класу однієї з міських шкіл.

Чоловік постійно знущався над ними, а на дружину неодноразово піднімав руку. Раніше він вже притягався до кримінальної відповідальності за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей.

Ненависть дівчинки до вітчима перетнула всі кордони і дитина вирішила поквитатися з кривдником.

Вона пожалілася на вітчима своєму хлопцю, який навчався на другому курсі одного з місцевих училищ, і між ними визрів злочинний план.

О пів на другу ночі дівчина разом з хлопцем зустріли чоловіка поблизу кафе. Він був вже добряче напідпитку. Молоді люди відвели його в тихе темне місце - за будівлю кафе, де дівчина кухонним ножем, яким запаслася заздалегідь, завдала вітчиму близько 10 ударів по шиї, обличчю та обом рукам.

Після цього хлопець каменем наніс чоловікові ще близько восьми ударів по голові. Коли прийомний батько знепритомнів та більше не подавав ніяких ознак життя, зловмисники втекли. За десять хвилин чоловіка виявили місцеві жителі, але медична допомога йому вже була не потрібна.

Зловмисники затримані, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Школярка десятьма ударами ножа помстилась вітчиму за побиття мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі