неділя, 22 квітня 2007 14:07

Склав повноваження міністр фінансів Ізраїлю, підозрюваний у витраті коштів робочих

Міністр фінансів Ізраїлю Аврам Гиршзон, якого підозрють у витраті коштів Національної федерації робочих, добровільно склав повноваження терміном на три місяці. Про своє рішення Гиршзон офіційно оголосив ізраїльському прем"єр-міністрові Ехуду Ольмерту.

Ольмерт тимчасово візьме на себе функції глави Мінфіну. За даними газети Haaretz, він не має наміру звільняти Гиршзона і призначати на його посаду іншу людину.

Раніше ізраїльський "Рух за якісний уряд" звернувся до Верховного суду із закликом усунути Гиршзона з посади. Суд відхилив отриману петицію, назвавши її передчасною. Судді також відзначили, що заявники не запропонували Гиршзону добровільно піти у відставку, перш ніж звернулися з петицією.

У Міністерстві юстиції Ізраїлю повідомили, що розслідування відносно Гиршзону незабаром буде завершене. Поліція рекомендуватиме прокуратурі пред"явити міністрові офіційне звинувачення, пише Lenta.ru.





Зараз ви читаєте новину «Склав повноваження міністр фінансів Ізраїлю, підозрюваний у витраті коштів робочих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі