понеділок, 07 лютого 2011 09:47

Складений ФОТОробот підозрюваного у вбивстві севастопольських дівчат

 

Севастопольська міліція розшукує ймовірного вбивцю школярок, керуючись його прикметами і орієнтовним портретом.

Фоторобот складений зі слів людей, які звернули увагу 28 січня на високого чоловіка, що проходив по стежці біля краю скелястої балки між гаражними кооперативами "Східний" та "Мрія". Він ніс картату велику сумку, схожу на ту, в якій було знайдено тіло 11-річної Тані. І сумка в його руці була важкою. Орієнтування розіслане начальникам райвідділів міліції, командирам підрозділів та відділів УМВС України в Севастополі, пише "Сегодня".

Прикмети ймовірного злочинця: на вигляд 32-35 років, зріст близько 185 см, статура худорлява, не сутулиться, обличчя довгасте, худорляве, волосся світло-руде (житнього кольору) брудне, волосся звисало з вух, решту було приховано капюшоном. Обличчя червонуватого відтінку (як при хвилюванні), щоки нормальні, трохи запалі, брови тонкі прямі рудуватого кольору, ніс прямий видовжений, кінчик носа опущений, губи тонкі, підборіддя в профіль гостре. Він був одягнений в світло-коричневу куртку з капюшоном, застібається блискавкою, на голові була сіра однотонна кепка.

Наразі пошуки вбивці ведуть і вдень, і вночі, на допомогу оперативникам направлено кілька дорожніх патрулів ДАІ.

Керівництво севастопольської міліції звернулося до жителів міста з проханням про допомогу в розкритті вбивства Тані Мизіної і Насті Балябіної. За інформацію, яка допоможе знайти злочинця гарантовано грошову винагороду (дзвонити за телефонами 050-230-23-18, 0692-594-411, 594-493).

Нагадаємо, що школярки пішли з дому 4 січня. Добровільні групи городян почали шукати їх на наступний день, міліція порушила кримінальну справу тільки 10 січня. Тіла дівчаток знайшли 29-30 січня. За попередніми даними експертів, вони були вбиті 21-23 січня і більше двох тижнів з дня зникнення ще були живі і перебували десь у межах міста Севастополя.

Дівчаток поховали 4 лютого на міському кладовищі "5-го кілометра" після відспівування в храмі Всіх Святих. Міська влада не тільки не допомогла батькам матеріально в організації похорону, але й не сприяла в побажаннях поховати їх поряд. Могили подружок в різних секторах кладовища - Настю поховали поруч з бабусею на Старому, Таню - на Новому. Їхні могили усипані квітами та іграшками. Нещасних дітей в останню путь проводжали сотні севастопольців, серед яких їхні однокласники та вчителі.

Зараз ви читаєте новину «Складений ФОТОробот підозрюваного у вбивстві севастопольських дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі