пʼятниця, 05 грудня 2014 12:32

Ситуація на сході України станом на 5 грудня. Карта РНБО
3

Ситуація у зоні АТО станом на 5 грудня
Фото: rnbo.gov.ua
Ситуація у зоні АТО станом на 4 грудня
Ситуація у зоні АТО станом на 3 грудня

За даними прес-центру РНБО, протягом минулої доби ситуація в зоні АТО залишалась стабільно складною. Російські найманці вчинили три потужних спроби прорвати оборонні лави українських військових. Зокрема, дві атаки ворога було відбито на півночі зони АТО - в районі н.п. Сокільники. Ворог зазнав великих втрат у живій силі та бронетехніці.

На Донецькому напрямі терористи з реактивних установок "Град" обстрілювали позиції сил АТО в районі с. Піски, біля м.Красногорівка та с.Тоненьке, з артилерії - біля н.п. Авдіївка, Славне, Новокалинове.

На Дебальцевському напрямі поблизу с.Рідкодуб позиції сил АТО терористи обстріляли з РСЗВ БМ-21 "Град". З мінометів, гранатометів бойовики обстріляли позиції біля н.п. Дебальцеве, Вуглегірськ, Орлово-Іванівка, Нікішине, Майорське.

На півдні зони АТО терористи обстріляли позиції українських військових поблизу н.п. Новоласпа, Гранітне, Чермалик, Богданівка, Ольгинка, Новотроїцьке.

На Луганському напрямі бойовики відкривали вогонь по українських позиціях під Станицею Луганською, біля сіл Старий Айдар та Вільхове, н.п. Щастя та Верхня Вільхова.

В районі Бахмутівської траси бойовики обстріляли блокпости біля с.Нижнє та Кримське.

У всіх випадках наша артилерія завдає ударів у відповідь за умови, що виключено небезпеку для мирних мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на сході України станом на 5 грудня. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі